Campus NHL / Stenden

The Bakery on Campus: Een levendige en gezellige ontmoetingsplek voor studenten, docenten en bezoekers van de campus

The bakery on campus is een levendig en gezellig plekje, perfect voor studenten die op zoek zijn naar een kleine pauze tussen de lessen door. De geur van vers gebakken brood en de warme sfeer nodigen u uit om binnen te lopen en te genieten van een kop koffie en een heerlijke pastry.

Het bakkerspersoneel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte snack voor uw smaakpapillen. Of u nu houdt van fris fruitgebak of heerlijke chocoladetaart, ze hebben altijd iets dat u zal bekoren.

Het is ook een geweldige plek om te studeren, met comfortabele tafels en stoelen en een rustige sfeer. En als u een groepje bent, kunt u altijd samenkomen en genieten van de lekkers en elkaars gezelschap.

In feite is the bakery op de campus een echte verborgen parel en een must-visit voor alle studenten en bezoekers van de campus. Dus als u op zoek bent naar een plek om te ontspannen, te eten en te studeren, bezoek dan zeker the bakery op de campus!

Zomer stop

We are closed this summer until August 1.

Can’t go that long without your favorite cup of coffee. Then visit our center location. It is open 7 days a week from 10 a.m. to 5 p.m

The Bakery Basement: Een verborgen parel vol exclusieve smaken en intieme sfeer

The bakery basement is een geheimzinnige en verborgen schat van de bakkerij, waar klanten kunnen ontsnappen aan de drukte van bovengronds en kunnen genieten van een intieme en rustige sfeer.

Met een knusse inrichting en verlichting, creëert de basement een sfeer die perfect is voor gezellige babbels met vrienden, intieme dates of zelfs voor solo reflectie en concentratie tijdens het studeren.

Maar het echte hoogtepunt van The bakery basement zijn de exclusieve en unieke producten die hier alleen te vinden zijn. Van zelfgemaakte, ambachtelijke koekjes tot heerlijke taarten, de bakkerij basement biedt een smaakervaring die u nergens anders kunt vinden.

En als u geluk heeft, kunt u misschien zelfs de bakker aantreffen terwijl hij nieuwe en verfrissende recepten uitprobeert. Dit maakt een bezoek aan The bakery basement niet alleen lekker, maar ook leerzaam en avontuurlijk.

Dus als u op zoek bent naar een geheime schat vol smaak en sfeer, bezoek dan zeker The bakery basement!